The Real Passion fra Halsa har fått være med på mye dette året.

Bandet startet i utgangspunktet som kvartett med vokalistene Mari Halse og Ingvild Megård, gitarist Øyvind Glåmen og Peder Vaagland på tangenter.

På nyåret fikk de med seg Markus Folstad på bass og Kristen Røe på trommer, noe som satte fart i utviklingen.

Fra garasjeloftet til Tore Weiseth har de øvd inn coverlåter, og etter hvert også kommet med sjølkomponert stoff.

De har sjølsagt deltatt i ungdommens kulturmønstring og derfra gått videre til fylkesmønstringen.

De har også spilt på en rekke lokale arrangement, blant annet på temakvelden "Å brenne for noe" i amfiet på Halsa skole og Frivilligfesten i Halsahallen.

Deltakelse i Bandwagon brakte dem til lokal finale under Byfesten i Kristiansund, der de havnet på en hederlig tredjeplass.

Deltakelsen der medførte blant annet at de ble spilt en god del på den nettbaserte radiostasjonen Ordentlig Radio, noe som igjen skapte såpass stor oppmerksomhet rundt de musikalske ungdommene at de ble invitert til å delta på The Global Battle of The Bands på John Dee i Oslo.

Nå har de vært hos Skjalg Raaen i Nidaros Studio i Trondheim og spilt inn en cd-singel med de to sjølkomponerte låtene All My Life og Hold On. Denne slippes denne fredagen med prerelease på Juleball i Halsahallen fredag kveld og med releasekonsert på BandSlam på Ungdomsplassen i Molde lørdag 6. desember.