Den nye aktivitetskalenderen til Thon Hotel Vårsøg er både variert og velfylt. Blant de store nyhetene er «Ladies Red Carpet-aften», en eksklusiv helaften for damer.

Den nye aktivitetskalenderen ved Thon Hotel Vårsøg viser at det satses friskt på ulike arrangement framover, også kombinasjonsarrangement i samarbeid med andre.

Snart er det morsdag, og denne dagen blir det mulig å gjøre stas på alle mødre med en innbydende morsdagsbuffé i Horisonten. I februar starter også den ellevte sesongen med Fredagsquiz.

– Denne er kjempepopulær, og i år knytter vi også denne sammen med restauranten i Musters, sier restaurantsjef og arrangementsansvarlig Øyunn Fugelsøy Aune.

Å åpne for matservering i forbindelse med andre arrangement er noe hotellet skal gjøre mer av framover.

– Det er mye som skjer ved hotellet nå, det blir happeninger hver eneste helg her, forteller markedssjef Danijela Ardstedt.

Mer samkjøring

Hotellet skal blant annet knytte mer sammen ulike konsept og arrangement i Storstua med mat og opplegg i samme stil i Musters eller Horisonten.

– Vi knytter oss mer sammen med kulturhuset framover og kjører stil som en samlet helhet, smiler Øyunn.

I forbindelse med «Surnadals hyllest til Bruce Springsteen» 13. og 14. februar, for eksempel, kjører hotellet på med «The Boss – meny» før konsertene.

– Vi vil skape en plass med mer tilbud om helhetsopplevelser, slik som i byene. Utvikle destinasjonen Surnadal enda mer, slik at folk kan komme hit for å overnatte, og samtidig få med seg ulike arrangement, forteller Ardstedt. – For folk kommer så lenge vi har noe å tilby.

Denne helga blir det også «Vinterrock» i Den glade laks.

– Da kommer Dynamite, AC/DC-tribute-bandet fra Sunndalsøra. Et veldig populært band som også har vært her før, forteller Øyunn.

Hollywoodfruer

Et splitter nytt konsept er «Ladies Red Carpet-aften»; et samarbeid mellom hotellet og kinoen, fotograf Nathan Lediard og Tor Rune Halset ved Hammerstuene.

Nest siste lørdagen i februar inviteres damene til en eksklusiv helaftenen, med rød løper, pent antrekk, aperitiff, kino og treretters middag, alt til under en 500-lapp.

– Endelig er det damenes tur til å dolle seg skikkelig opp og ha en forrykende aften «på byen», en spesiell og unik kveld med glamour og Hollywoodpreg, forteller Øyunn.

Kvelden starter med aperitiff i foajeen i sekstida, før damene går opp den røde løperen til Kammerset, der filmen «Fifty Shades of Grey» skal vises.

– Lediard kommer for å knipse bilder av damene på løperen, eksklusive bilder som det blir anledning til å kjøpe etterpå. Og Tor Rune Halset stiller med «goodiebags» til damene, forteller Øyunn og Danijela. Etter filmen blir det treretters middag i Horisonten.

De er helt sikre på at det blir rift om de 100 billettene, for det var stor pågang allerede før de ble utlagt for salg i resepsjonen.

Lover enda mer

Folk oppfordres til å følge med på hotellets Facebookside, der aktivitetskalenderen og arrangementene blir utlagt etter hvert.

– Kalenderen viser det som allerede er spikret fram til juni, men det kommer garantert mer på denne framover, lover de to blide damene.

De understreker i alle fall at de er veldig glade for å kunne samarbeide med andre aktører om forskjellige prosjekt og at alle de spør er så positive.

– Slik blir vi i stand til å tilby folk enda mer, fastslår en fornøyd markedssjef.