En utenlandskregistert bil, antakelig Audi med tyske skilt, sprengte seg forbi en lysregulert kø ved Øksendalstunnelen mandag ettermiddag.

Øksendalstunelen var lysregulert på grunn av spyling inne i tunnelen. Mannskapet som passet lysreguleringen  så plutselig Audien kjøre ut av køen og rase inn i tunnelen fra Øksendal mot Sunndal.

Inne i tunnelen oppdaget Audien at vegen var stengt av store biler som spylet tunnelen. Audien skal da ha bråsnudd og kjørt i like stor fart ut av tunnelen igjen.

Mannskapet på utsiden hørte bilen tute i det den kom i rasende fart ut av tunnelen og kjørte avgårde i retning Nesset.

Mannskapene varslet politiet om episoden. Politiet skal være interessert i Audien, og etter det Driva har kjennskap til skal politiet ha ringt tilbake til vitner av hendelsen for å få flere opplysninger om saken.

Politiet sto mandag kveld utplassert ved Shellstasjonen i Nesset. Begge hendelsen kan ha sammenheng med en savnet sjuåring i Molde politiet mistenker kan være kidnappet.

Politiet har verken kunnet bekrefte eller avkrefte at hendelsene har noe med forsvinningen i Molde å gjøre. Men til rbnett sier politiet følgende:

– Vi har fått inn flere interessante tips i saken, og vi har valgt å starte en bred etterforskning.

Flere politidistrikt er varslet.