Førstkommende lørdag er det klart for den tredje serierunden i innebandy, og denne gangen blir turneringen i Surnadal idrettshall.

Surnadal innebandyklubb kjemper om tabelltoppen når de denne helga møter de andre laga i 3. divisjon Møre og Romsdal. Serierundene arrangeres på rundgang, og denne gangen er det altså Surnadal som er vertskap.

Lagkaptein og assistenttrener Kent Bergeli har god tro på at laget skal klare å overta tabelltoppen.

– Vi ligger bare et par poeng bak Volda, så det skal være mulig å vinne og ta over ledelsen, sier han.

Surnadalslaget har trent godt den siste tida, blant annet mot Bæverfjord/Bøfjorden.

– Det er hard kamp om plassene på laget for tida, spesielt til hjemmekampene, forteller Bergeli.

Laget har mistet en av sine beste menn; svenske Alexander Åslund, som har flyttet tilbake til Sverige. Men snart får de en ny svenske inn på laget, ifølge Bergeli.

Nivået er høgt, og mange av spillerne har spilt helt på øverste nivå. Blant disse er trener Rickard Larsson, som er tilbake på laget etter et lengre fravær.

Etter åtte kamper leder Volda med 19 poeng, foran Surnadal med 17, mens Storm/Fosna ligger to poeng bak Surnadal med en kamp mindre spilt.

På de tre nederste ligger Sykkylven med 10 poeng, Eide med 3 og Molde med null poeng. Molde har imidlertid spillt kun fem kamper.

Det blir kamper hele dagen med start klokka 09.15. Det blir også kiosksalg, og i 12-tida blir det avsatt tid til barn/unge som har lyst til å prøve innebandy.