Gruppa Døgnflue var den som imponerte mest på UKM for Surnadal Rindal og Halsa. Om gruppa fortsetter trenger de slett ikke bli det navnet henspiller på.

31 kunstverk og 18 musikalske sceneinnslag blei vist på årets UKM for Indre Nordmøre. Kvaliteten på verkene og innslagene var god.

Flotte kunstverk med stor spennvidde og musikkinnslag med jevnt god kvalitet.

Mest imponert blei vi nok av Døgnflue som leverte kraftig god rock. Bandet er et kulturskoleband som viser at Kulturskolen for Indre Nordmøre gir talent mulighet til å utvikle seg. Bandet har nok tenkt på at de kanskje ikke blir holdende på så lenge sammen når de tenkte ut navnet. Men fortsetter bandet å spille sammen trenger det slett ikke bli noen døgnflue.

Døgnflue består av Bengt Preben Svinvik, Torstein Snekvik, Trym Skogseth, Vetle Kvande og Øyvind Glåmen. Et godt samspilt ungt band som spikret Good Love Is On The Way, Are You Mine?

Øyvind Glåmen er en fremragende gitarist og god vokalist som er drivkraft i en rekke band. The Real Passion med Glåmen på gitar framførte sin egenkomponerte The Innocent Girl. Også det en opplevelse. En hipp, hopp rapmelodi som gruppa gir ut på cd, og som solgte i vel 50 eksemplar på UKM.

Glåmen teamet også opp med Torsten Snekvik. De leverte to bra sanger. Torstein har en stemme med spenn som treffer de lyse tonene godt.

Ei anna som hadde skrevet sang var Lone Lorgen. Hun fortsetter å imponere og kan etter hvert utvikle seg til å bli en god entertainer. Hell or Hig Water sang hun sjøl og Counting Stars sammen med Lone Dalsegg Guttormsen.

Et annet par som utmerket seg var Kristine og Maren Holte. Kristine sang og spilte gitar mens Maren spilte gitar. Med solid gitar spill og Kristines stødig stemme satt Radioactive og When I Was Your Man fjellstøtt.

Ei anna som imponerte var Noor Husby med Stay. Ei lita vever jente på 11 år med en stor flott stemme.

Elisa Marie Solvær og Natalie Betten Kleive deltok med en grei danseframføring som de eneste danserne.

Resten av de musikalske innslagene var jevnt over veldig bra. Rundt 200 tilskuere i Storstuå fikk god underholdning.

Et  minus ved forestillingen var til dels dårlig lyd. De som satt ved scenekanten merket nok ikke så mye av det, men tilbakemeldinger fra tilskuere bak i salen sier at lyden fra instrument falt ut i enkelte innslag.

Teknikerne sier de lydproblemer som oppsto skyldtes at en gitar ikke fikk skrudd opp volumet før spilling og en annen hadde ikke plugget inn ledningen, ikke tekniske problemer.

En fjær i hatten for arbeidet utført ved Indre Nordmøre Kulturskole.