Driva har mottatt et tjuetall bekreftelser på meldingen vi la ut i ettermiddag om at det ble hørt kraftig flydur over Sunndal like før klokka halv ett natt til mandag. De har alle hørt den samme kraftige flyduren. Meldingene går på at flyet har kommet over dalen i svært lav høyde. Flere av dem som har kontaktet avisa mener det må ha vært et av forsvarets Hercules-fly.

Frykter du at lokaldemokratiet svekkes i større kommuner? Ja Nei Vet ikke Du må velge et alternativ Din stemme blir nå behandlet... Frykter du at lokaldemokratiet svekkes i større kommuner? Ja 38% Nei 52% Vet ikke 9% Du har allerede stemt 658 stemmer

Mange har kommentert saken på vår  facebookside.

"Flermotors proepellfly, til dels kraftig lyd fra dette", skriver Frode Lønseth. "En tung lyd", skriver Gunnbjørg Innerdal Nilsen.

Anne Lise Botnvik er blant dem som rakk å se flyet:

"Det var skikkelig lyd fra et stort fly. Gikk ut på verandaen og så da lysa fra flyet som fløy tvers over dalen", skriver Botnvik.

Remi Haugen så ikke flyet,  men mener det hørtes ut som et ganske stort propellfly.

"Hørtes ut som om det kom fra Ålvundeid og fløy ca i retning Haremdalen," skriver Haugen.

Det er kommet melding om at det også ble hørt flydur i Surnadal i det aktuelle tidspunktet.

Da Driva kontaktet Forsvaret om flyduren mandag ettermiddag, ble det avvist at de hadde fly i området i det aktuelle tidspunktet.