Byggservice cup går av stabelen i Amfihallen i Sunndal denne helga - i to dager fra klokka ti om formiddagen til rundt klokka 16 på ettermiddagen.

Først ute lørdag formiddag var minijentene der arrangørklubbens minijenter og minigutter spilte mot lag fra Grøa og Kvass/Ulvungen.

Søndag spiller arrangørklubbens fire lag for lillegutter innbyrdes kamper i tillegg til å møte Kvass/Ulvungen. I jenteklassen stiller arrangørklubben Sunndal med tre lag. Disse skal blant annet spille mot et lag fra Grøa og to lag fra Bud i tillegg til at de spiller mot hverandre i innbyrdes oppgjør.

Riitta Innerdal, som sammen med Magne Bjorli er leder for cup-en, sier at hun på arrangørklubbens vegne er svært glad for alle foreldrene som stiller opp og gjør det mulig å gjennomføre et så stort arrangement. Hun takker også cupens sponsor, Byggservice, for støtten i år etter år.

- Vi synes ellers vi er svært heldige som har fått en slik hall her i Sunndal. Etter at denne har kommet på plass, har fotball blitt stadig mer en helårsidrett, også for aldersbestemte klasser, sier hun.

Mer fra Byggservice cup med flere bilder kommer i Driva på mandag.