Onsdag kveld var det igjen klart for KIN-rock-konsert i Surnadal kulturhus, nummer 11 i rekken.

Sju ulike band med til sammen 30 unge musikertalent imponerte publikum fra scena i Storstua, med alt fra en- til flere låter per band:

- Coyote Ugly

- Gassgrill

- KIN-rock-trio

- Saksøkt

- Spring

- Elevator to heaven

- Døgnflue

Til å være så unge som mange av disse musikerne tross alt er, så er nivået på det som presteres veldig høyt!

Det er ytterst få feilskjær gjennom denne timelange konserten, og de få feilene som blir gjort er knapt merkbare. Kort og godt imponerende!

Det er Alex og Rune som øver med disse bandene ved Kulturskolen på Indre Nordmøre, og som skal ha skryt for jobben de gjør, sammen med alle de andre ansatte ved skolen.

Både Alex og Rune steppet også inn som stand-in for enkelte elever som var sjuke og ikke kunne være med på denne konserten.

Sjøl om både kvalitet og innsats på alle måter er på topp hos samtlige musikere, er det likevel litt skuffende glissent i salen.

Så oppfordring sendes herved til samtlige venner, foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler og alle andre: Møt opp så ofte som mulig for å se og høre disse unge musikerne når de opptrer på en såpass stor scene.

Både fordi de fortjener det gjennom evner og innsats, og fordi det er disse som er framtidas musikere.

Senere, når de har blitt store stjerner ute i den store verden, da kan vi si: Vi var der da eventyret startet, vi var på de aller første konsertene i Surnadal.

For noen av dem vil bli store stjerner, det finnes det ingen tvil om.