Det er ikke bare Nils-Erik Ulset og Birgit Skarstein som står for kjendisfaktoren under siste verdenscuprenn i IPC på Nordmarka.

Olympisk mester i roing Olaf Tufte kommer også. Han skal spille inn et Tv-innslag sammen med Birgit Skarstein, kjent fra tv-serien "Uten grenser".

Under innspillinga som skjer etter siste renn søndag den 22. mars ønsker tv-teamet så stort publikum som mulig, og ber om stort frammøte.

Skal du til Nordmarka verdenscupuka? Ja Nei Vet ikke Du må velge et alternativ Din stemme blir nå behandlet... Skal du til Nordmarka verdenscupuka? Ja 21% Nei 66% Vet ikke 13% Du har allerede stemt 219 stemmer

- Uten å røpe for mye kan vi si dette blir verdt å få med seg, og det blir et verdig puntum på verdenscuparrangementene på Nordmarka, sier daglig leder Øystein Hjelle Bondhus i Surnadal IL.

Surnadal IL arrangerer verdenscupfinalen i IPC langrenn og skiskyting på Nordmarka den 16.-22. mars. Arrangøren sier han er klar til å ta i mot utøverne, og allerede til uka, den 9. mars, kommer første delegasjon, japanerne.