Halsa ungdomsråd inviterer til Åpen hall i Halsahallen denne helga, ei helhelg full av aktiviteter og konkurranser.

Det er nå flere år siden et liknende arrangement ble gjennomført i Halsahallen. Men fordi etterspørselen har vært stor inviterer Halsa ungdomsråd igjen til Åpen hall denne helga.

– Dette er et arrangement av og for ungdom med det mål å få ting til å skje i bygda, og vi regner med å samle i overkant av 100 ungdommer, sier leder i Halsa ungdomsråd, Lars Henrik Brynhildsen Baarset.

Arrangementet varer helt fra fredagskvelden i sjutida, og til søndag formiddag klokka ti.

– Vi kjører en hel helg med aktiviteter og konkurranser i haugevis. Og alt er gratis, naturligvis med unntak av kiosken, opplyser ungdomsrådet.

Både gratis mat og kiosksalg

Dette er et rusfritt arrangement, og nedre aldersgrense er satt til 7. klasse. Det vil hele tida være vakter i hallen, som skal passe på at alle har det bra og at alle følger de reglene som gjelder.

– Det vil også bli stilt med egne «stillerom» for dem som måtte ønske å sove, og det blir mulig å ta seg en dusj for dem som måtte ha behov for det, opplyser arrangøren.

Midtvegs i arrangementet blir det dessuten servert litt sunn, ordentlig mat, helt gratis. Ellers blir det salg av blant annet pizza, pølse med brød, og vårruller og ris gjennom hele helga.

Mye å finne på

Aktivitetene er mange. Det blir LAN under hele arrangementet, og det blir volleyball og fotball, med og uten turnering, og «bungee run» og sumobryterdrakter.

Det blir dessuten forskjellige spillkonsoller med G27 og GT5, FIFA, med mer, og mulighet for å bruke kinosalen.

I tillegg til mange leker og aktiviteter blir det også mange premierte konkurranser, konsert med The Real Passion, og kiosksalg, for å nevne noe. Og for den som er glad i skyting, blir det muligheter for dette i tidsrommet 13–15 lørdag.

Ungdomsrådet håper i alle fall at mange vil komme og være med på dette, og kommer med en klar oppfordring:

– Ta med alle du kjenner og kom!