På Sunndalsøra stilte Tor Solheim og Hallvard fra Vermøy fra lokalavdelinga fredag ettermiddag med tilbud om gratis etterfylling av vindusspylervæske i tillegg til gratis refleksvester til barna – blant annet.

Etter godt og vel en time hadde de to allerede fylt på ca 60 liter væske. Og enda skulle de holde det gående i fire timer til.

– I fjor etterfylte vi bortimot 300 liter, minnes Tor.

Mange ble naturlig nok gledelig overrasket når de fikk dette tilbudet. Elin Fausa på tur fra Trondheim til Sunnmøre på påskeferie forteller at hun også i fjor var så heldig å komme innom denne stasjonen «til rett tid».

Kristiansunderen Svein Høgseth på sin side betror Drivas utsendte at han nok bedriver en god del «handelslekkasje» på Sunndalsøra under sine turer til og fra hytta i Horvlia på Lønset.

– Det blir en god del handling både på Rema og her på Statoil-stasjonen, betror han oss.

– Du veit – «En wiener for en tier» er ikke så lett å motstå, humrer han.

Høgseth er pensjonært lærer – med lang fartstid både fra Nordlandet og Atlanten ungdomsskole. Han forteller også at han har mange kjente på Sunndalsøra. Blant annet har han opptrådt i humorteltet sammen med sin gode venn Johan Øiestad under Sunndal kulturfestival.

Inge Nordvik