I klassen "Bikini fitness -163cm" gikk Kine Paola Sæter fra Surnadal helt til topps og vant.

Med seg "på pallen" hadde hun Charlotte Mentzoni, Team Bodytech, på andreplass og Thea Bråten Christensen, Team Toppform, på tredje.

Kine Paola Sæter (33) og Astrid Skjølsvold Gravvold (17), begge fra Surnadal, debuterte lørdag i Bikinifitness under Sandefjord Open 2015. Begge to representerer klubben Kaliber FKK.

Kine konkurrerte i klassen "Bikinifitness -163 cm", og Astrid i "Bikinifitness debutant +169 cm".

Mens Kine vant finalen i sin klasse, ble det ingen finale på Astrid denne gangen, til tross for god innsats.

Etter som Kine vant klassen, ble hun også med i "Overall Bikinifitness", der hun konkurrerte mot de andre klassevinnerene.

Her nådde hun dessverre ikke helt opp og måtte nøye seg med femteplassen. Men en femteplass av totalt rundt 80 utøvere i det beste startfeltet i Sandefjord noen sinne er likevel en kjempeprestasjon av debutanten.

Overall Bikinifitness ble vunnet av Gerda Makunaite, Team24Fitness.

Det var rekorddeltakelse i konkurransen, da rundt 220 utøvere av begge kjønn var påmeldt. Det ble konkurrert både i bikinifitness, bodyfitness, athleticfitness, crossfitness og bodybuilding.