Løperne avslutta skisesongen i  Møre og Romsdal med klassisk renn i Stordal lørdag og duathlon (fra 13 år) i Valldal på søndag.

Det har vært en god sesong for disse flotte og flinke løperne fra vårt distrikt. Det kan vi  også se av sammenlagtresultatene fra kretscupen.

Vilde Roysdatter Lange i J15 og Sander Engdahl i G13 vant sine klasser sammenlagt iår. Eskil Egndahl tok en flott 3.pl sammenlagt i G15.

På lørdag ble det klasseseire til Ola Lange i G10, Linus Engdahl i G11, Sander Engdahl i G13 og Vilde Roysdatter Lange i J15. Eskil Engdahl gikk inn til en 4.pl denne dagen.

På avslutningsdagen stakk også  Vilde og Sander  av med seieren i sine klasser. Sander vant etter en flott spurt mot Sigve Ulleland fra M.O.I. Vilde vant sin klasse og fikk 2.beste tid av jentene totalt,  etter en knallhard spurt  mot M.O.I`s Guro Myrset i J16. 0,6 sek skilte etter målgang.

Eskild gjorde det også spennende for publikum med en kanonspurt om 2.pl som han vant. Ola og Linus tok 2.pl i sine klasser søndag, og Agnes Storholt Mittet gikk inn til en fin 6.pl på sitt første fristilrenn i kretscupen.