Bruseth var nettopp ferdig med å vaske vinduene og rydde i leiligheten på Sunndalsøra da mobiltelefonen ringte onsdag kveld. Vedkommende presenterte seg og sa at hun ringte fra Norsk Tipping på Hamar.

- Det første som slo meg var at dette var en "kjøle" dårlig spøk. Hun lurte på om jeg hadde fulgt med på trekninga. Nei, det hadde jeg ikke gjort. Hun fortalte at lykketallet hadde gått inn og at jeg hadde vunnet en stor gevinst. Jeg trodde fortsatt ikke på henne før vi hadde kontrollert spillekortet sammen.  Sjøl da hadde jeg vanskelig for å tro det, og gikk inn på nettet etter at vi hadde avsluttet det som ble en lang samtale. Det var helt uvirkelig å høre summen 43,2 millioner kroner. Helt uvirkelig. Jeg har ikke klart å ta det inn over meg ennå, sier en lettere rystet trebarnsmor da Driva snakker med henne torsdag morgen.

- Du har hatt ei god natt?

- Ja, det har gått bra. Nå er jeg på tur til arbeidet mitt som seksjonsleder på Statnett på Sunndalsøra. Skal ha det første møtet klokka 8 torsdag morgen. Skal forsøke å få til en så normal arbeidsdag som mulig, men må i det minste forsøke å få tak i ei kake.

- Som 53-åring er det for tidlig å pensjonere seg?

- Fullstendig uaktuelt, smiler Janne Ørsund Bruseth.

Hun har foreløpig ikke tenkt på hvordan hun skal bruke pengene.

- Jeg sa til dama fra Norsk Tipping at dersom dette er sant så trenger jeg hjelp. Det lovte hun at jeg skulle få. Det haster ikke med det. Det er fortsatt slik at dette ikke helt har gått opp for meg ennå.