Det har vært ei travel natt til 1. mai for politiet i deler av politidistriktet. I kommunene Surnadal, Rindal, Halsa, Sunndal og Nesset er det lite som har skjedd. - Russen ser ut til å ha oppført seg bra,  sier vakthavende ved operasjonssentralen i Kristiansund.

Det er først og fremst i byene det har vært en del å ta tak i. I Molde ble to ungdommer bortvist fra Retiro på grunn av slåssing. På Åndalsnes ble en russefest invadert av mindreårige. Feiringa kom litt ut av kontroll med båltenning og fyrverkeri. Politiet kom og avsluttet festen. Politiet skryter av russen på Åndalsnes som ba om bistand.

En mann i 20-årene anmeldes etter å ha startet slagsmål utenfor et av utestedene i Molde.En annen ungdom ble bortvist fra et utested da han var full og kranglete. Politiet fikk ellers melding om en del festbråk i byen.

Russen i Kristiansund ba også om bistand til å fjerne en uvedkommende person fra arrangementet sitt ved Vanndamman. En del festbråk også i Kristiansund.

Politiet melder ellers om at det ligger mye rot igjen etter en fest ved Langvatnet i Fræna. Det forventes at deltakerne rydder opp etter seg.

To kvinner ble observert på kirkegården på Hustad i Fræna. De forlot stedet med bæreposer og trillebager. Personen som meldte fra til politet tror de har tatt pyntegjenstander.