Sunndals damelag hadde alle tiders mulighet til å ta sesongens første trepoenger, da de gjestet tabelljumbo (sammen med Clausenengen) Volda lørdag. Sunndal sto med ett poeng før oppgjøret - Volda sto med fattige null.

Etter en målløs og sjansefattig førsteomgang, tok kampen seg kraftig opp i målprotokollen i andreomgang. Maren Vatne sendte Volda i føringen i det 66. minutt, før hun satte inn sitt andre for dagen ti minutter etter. Hjemmelaget kunne hatt enda flere mål, men Sunndal-keeper Erika Bakk, som til vanlig står i mål på Sunndals jenter 16, vartet opp med noen fine redninger.

Oda Johnsen var nær ved å sende Sunndal inn igjen i kampen, da hun ble spilt alene gjennom med Voldas keeper, men avslutningen sviktet da det gjaldt som mest. I stedet kontret Volda inn 3-0.

– Må heve oss

Sunndal legger seg dermed nest sist i 2. divisjon, med ett poeng på de fire første kampene. Nå må trener André de Courcy finne frem vinnerviljen til jentene sine inn mot neste kamp, hjemme mot Hødd, lørdag 30. mai.

– I fremtiden så må hver enkelt spiller ta ansvar og prioritere fotball og heve oss på alle områder for at vi skal henge med i år. Vi får alle ta lærdom av denne kampen og fortsette å jobbe hardt og målbevisst fremover for å rette på feilene. Det er mer vanskelig å jobbe med viljen til å vinne blant spillerne. Der må vi se på oss selv og bestemme hva det er vi vil som fotballspiller, sier de Courcy til Driva.