Camilla Hyttebakk
    
      (Foto: Gard Rognskog Nødset)

Camilla Hyttebakk Foto: Gard Rognskog Nødset

Topp stemning i teltet

Latteren stod i taket under Vårsøghelgas første kveld. Da var det duket for «Vår Kveld» i teltet utenfor kulturhuset.

Torsdag kveld ble en lattermild kveld for de fremmøtte i teltet utenfor kulturhuset. «Vår Kveld» bød nemlig på vitser og humor fra lokale komikere og teaterlag. For å kåre en vinner blant de mange artige sketsjene som stod på kveldens program, hadde leder i Laget Vårsøg Patrick Reurink med seg en desibelmåler for å måle hvilket innslag publikum lo mest av.

-Det ble et «guste jamnt» resultat, men det var ett innslag som i gjennomsnitt skapte mer latter og applaus og som går av med seieren i kveld, fortalte Reurink fra scenen.

Seieren gikk til Camilla Hyttebakk fra Rindal og hennes innslag som hadde et humoristisk skråblikk på hvordan hun skulle tilpasse seg bikinisesongen etter all julematen hun spiste i jula.

Det ble i tillegg et musikalsk innslag utover kvelden med Lisa’s Kvantemekanikk som spilte ordentlig norsk rock.

Det ble en trivelig og humoristisk avslutning på Vårsøghelgas første dag, så det er bare å glede seg til resten av helga.

Mer å lese på Driva:
Muntert
    
      (Foto: Gard Rognskog Nødset)

Muntert Foto: Gard Rognskog Nødset

Siste nyheter

TERRORANGREPET I BARCELONA:

- Vi sprang i panikk

- En skikkelig ekkel opplevelse, sier pensjonert nessetrådmann Liv Husby. Hun og ektemannen Steinar var like i nærheten da bilen braste inn i folkemengden på hovedgata Las Ramblas.

Mener skolevegen er utrygg

En av fire i Møre og Romsdal mener skoleveien er utrygg.

Flyttes til lørdag

«Allsong på Nordstrand» er med hensyn til værmeldingene flyttet til førstkommende lørdag.

- Sier klart nei til deponi

Varaordfører Edmund Morewood i Nesset har ingen tro på at det blir noe av planene om å etablere et nasjonalt deponi for farlig avfall på Raudsand.

Knusende rapport om deponiplanene på Raudsand:

- Planene må skrinlegges

- Det lekker fortsatt eksplosjonsfarlig gass opp fra gruvene på Raudsand. Det er underlig at dette ikke er kommet fram i rapporter som Bergmesteren har bestilt, sier Ola Øverlie.

"Michael Jackson" kommer

Anthony King er verdens mest berømte Michael Jackson-danser og har jobbet tett med Jackson selv i 20 år. Første helga i september skal han ha danse-workshop i Surnadal.

Fra AUF til Mljøpartiet De Grønne:

Mener Støre vingler

Sunndalsjenta Helle Gannestad var i flere år aktiv i AUF. Hun satt i landsstyret og i fylkesstyret for organisasjonen. Nå har hun forlatt partiet og håper på stor oppslutning rundt MDG under høstens valg.

Irriterer båtfolket

Høy fart og ekstremkjøring irriterer båtfolket i Møre og Romsdal.

– Gleder oss veldig

– Skolestarten er like spesiell hvert år, det er alltid kjekt å få mye trivelig ungdom hit, sier rektor ved Sunndal Videregåande skole, Jan Ove Løken.

Starter linje for e-sport

Spiller krigsspill i liga

Nordmøre Folkehøgskole (NOFO) stiller tre lag i verdens største e-spilliga. Elevene skal konkurrere i Counterstrike og League of Legends.

Tilbyr topp artister

Sirkus Agora kommer.

Gjennomføringsprosenten går opp og fraværet går ned:

Ser fram til skolestart

Kabalen er lagt og alt er klart for det nye skoleåret ved Surnadal videregåande skole.

Politikontakt og politiråd:

Sånn skal de jobbe

Politiråd og politikontakt skal bidra til å forebygge kriminalitet og skape trygge lokalsamfunn. I en ny informasjonsfilm forteller politiet mer om hvordan disse skal jobbe.

Kraftig opptur – ordrebok på 1,2 mrd. kr

Langset-konsernet er på veg opp igjen, etter et år ned underskudd som følge av oljenedturen. Ifølge konsernsjef Jan Tore Langset fikk konsernet et overskudd på over 30 millioner kr i første halvår i år.

Utvikler Småøyan

Emil Roger Øyen stortrives ved Småøyan Camping. Han oppgraderer og utvikler campingplassen litt etter litt, og har til stadighet flere ulike prosjekt gående. Inn mot neste sommer har han enda flere planer.