-Vi kom hit for å ta gull og er derfor ikke fornøyde med at finalen går uten oss. Når det er sagt så er både jeg og jentene glade for at vi får muligheten til å revansjere oss etter den skuffede kampen mot Molde. Det var uten tvil vår svakeste prestasjon så langt i turneringen. Jentene virket runge i beina og var ikke til å kjenne igjen. Jeg føler meg rimelig trygg på at det var dagsformen som spilte oss et puss og at vi kommer til å se et annet Sunndal-lag på lørdag, sa Andre de Courcy etter at tenåringsjentene hadde gått på tomålstap i semifinalen.

Både han og klubbens tenåringsjenter trengte noen minutter på å fordøye tapet mot fylkesrival Molde Fotballklubb. Det laget trenes for øvrig av Jørun Svendsli som var en populær og dyktig trener i Sunndal i flere sesonger. På fredag var det han som hadde størst grunn til å smile. Eidsvågingen hadde forventet at lokaloppgjøret kom til å bli jevnere enn det ble. Sunndal-treneren hadde ingen god forklaring på hvorfor de ikke klarte å komme opp på samme nivå som i de foregående kampene. Det kan naturligvis ha sammenheng med tøffere motstand. MFK mønstrer nemlig et juniorlag uten svake punkter i år.

Lyst på medalje

Sunndal-juniorene har ikke lyst til å dra tomhendte heim selv om de edleste medaljene glapp. De er enige om at det er mye bedre å reise heim med bronse enn den sure fjerdeplassen. Selv om de aller helst skulle ha fått vist seg frem for hele fotball-Norge i den direktesendte TV-finalen lørdag ettermiddag. I stedet må de spille bronsefinale i forkant. Jentene er overbeviste om at det skal gå greit å motivere seg for den siste kampen selv om det er mange slitne bein og hoder i troppen. Spesielt så lenge det er Dahle som er motstander. Kristiansund-laget kjenner de godt fra tidligere møter på fotballbanen.

-Vi har brukt å ha bra tak på Dahle. Det er ikke mange dagene siden vi slo de 3-2 i en treningskamp. Jeg har tro seier selv om dette blir en litt annen setting. Vår erfaring fra viktige kamper i tidligere turneringer kan vise seg å bli gull verdt. Det er flere av jentene som har vært med på dette før. De er lite lystne på å tape en ny kamp mot et lag fra Møre og Romsdal. Det var flere som fikk seg smeller. Men vi håper at brorparten er kampklare når vi får telt opp, sa J 19-treneren som ikke var spesielt fornøyd med dommerens innsats i Molde-kampen. Han var av den oppfatning at kamplederen burde ha slått hardere ned på det han mener var hardt og farlig spill.