Det sier styreleder i Sunndal museumslag Linda Haugan etter at en ny vellykket Alfheimbasar er bragt vel i havn. Ikke minst at sola skinte fra skyfri himmel fra morgenen av medvirket til at folk strømmet til. Antall besøkende i løpet av dagen anslås å ha vært et sted mellom to og tre hundre.

– Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har gitt oss gevinster også i år, til alle som har kokt graut og stekt vafler og ikke minst alle som har vært med og bistått oss under dette arrangementet, fortsetter Haugan.

– Den enorme støtten og lokalpatriotismen vi føler nå når arrangementet er gjennomført gir oss nye krefter til å stå på videre.

Som tidligere skrevet vil overskuddet ved årets Alfheimbasar blant annet gå til oppgradering av sanitærrom, samt en del småflikking for øvrig. Dette igjen vil ha betydning for framtidige leietakere.

– Her finnes et usedvanlig fint uteområde med muligheter for grilling i tillegg til muligheter for å kunne ro på vannet, reklamerer Haugan villig vekk. Og leieprisen er på ingen måte avskrekkende.

Driva på sin side lover å komme tilbake med flere bilder fra lørdagens arrangement i papirutgaven.