Rockecampen Rauma Rock på Åndalsnes i Rauma førte med seg mye fyll, bråk og slagsmål lørdags kveld og natt til søndag.

Nordmøre og Romsdal politidistrikt forteller til Åndalsnes avis at det oppstod et masseslagsmål med 20 personer involvert.

- Det var litt uoversiktlig på stedet da politiet kom, og vi vet ikke om alle var delaktige og i hvilken grad. Når politiet kom var de involverte i ferd med å gjøre opp på egen hånd. De fikk et muntlig pålegg, men det ble ikke opprettet noen sak, sier operasjonsleder Frode Gjøsund til Åndalsnes avis. Operasjonslederen uttaler til avisen at man må rekne med ordensforstyrrelser under et så stort arrangement som Rauma Rock, der det samles mye folk.

Rundt halv tolv-tiden lørdags kveld fant politiet en blødende person på bakken. Tre personer hadde vært involvert i en slåsskamp. Politiet opplyser på twitter at de oppretter sak mot to personer for legemsfornærmelse på festivalcampen.

En mann i 20-årene ble også slått av en annen mann i 20-årene. Voldsofferet ble kjørt til lege og gjerningsmann ble pågrepet og satt i arrest.

En mann i 20-årene ble tatt for å bære kniv på offentlig sted og blir anmeldt for dette. Kniven skal ikke ha vært i bruk under festivalen.

En mann i 30-årene var så overstadig beruset at politiet måtte kjøre ham hjem. Også utenfor festivalcampen gikk ting for seg, skriver Åndalsnes avis; ei overstadig beruset jente ble funnet i sentrum. Politiet fikk ikke kontakt med henne og ambulanse ble tilkalt.