Klasse Eldre Rekrutt er en tøff klasse med mange skyttere, og å skyte fullt hus på bane holder ikke nødvendigvis til å vinne. Du må skyte nok innertiere også.

Margrete Dalsegg fra Øvre Surnadal skjøt 250 poeng søndag ettermiddag, og med 19 innertiere holder det til å få skive 17 på det siste finalelaget kommende torsdag. Med 100 poeng på omgangen, kan det bli en skikkelig god plassering.

Med god skyting i flere stevner i det siste, har hun også skutt seg inn på laget til Nordmør i samlagsskytingen mandag ettermiddag. Der har hun fått plass sammen med Birger Ingeborgvik fra Kvernes, Ivar Waag fra Surnadal og Guro Øie Bævre fra Bæverdalen.

Ingeborgvik skyter også finale i ER torsdag formiddag, og hadde fullt hus med 22 inntiere. De to juniorene, Ivar Waag og Guro Øie Bævre, skyter sine innledende 25 skudd på tirsdag.

Men juniorene har skutt felt, og vi har to skyttere i finalen på fredag - Jorun Snekvik, Surnadal og Martin Bøklep, Hjelmen.

Bøklep skjøt 30/21 og ligger på skive 12 på det siste finalelaget. Han har for øvrig et strålende resultat i felthurtigskyting med 8,07.

Far Magnus Bøklep har også vært kjapp på felthurtigskytingen med 8,54, men må altså se seg slått av sønnen. Vi får se videre utover i uka om det holder til finale og til å komme på tv fredag kveld.

Magnus har også 25 poeng i Stangskyting, noe som også kan bringe ham til en finale.

I klasse Rekrutt har Ronja Hammervold fra Eidsvåg og Eidsøra vært kvassest av skytterne i Driva-området med 30/21. Erling Waag fra Surnadal har skutt 30/20.

I klasse V73 har Håkon T Gravem fra Sunndal vært stødigst. Med 250 poeng og 22 innerblinker, ligger han på skive 2 i det siste finalelaget fredag morgen.

Birger Indreiten fra Halsa (250/16), Lars Indreiten fra Halsa (250/12) og Gunnvald Nisja fra Sunndal (250/11) skyter også finale på fredag.

Premiert i feltskyting V73 blir Kristian Henden, Surnadal (30/17), Leif Peder Fugelsøy, Øvre Surnadal (30/15), Magne Bøklep, Sunndal (29/25) og Jon Oren, Surnadal (29/20).

Kristian Henden skyter finale i finfelt fredag morgen.