Sunndal - Midsund: 3-1 (1-0)

Sunndal-trener Rune Ledal forteller om en arbeidsseier på en litt slitsom dag fredag kveld.

- Men heldigvis har vi matchvinnere i begge endene av banen. Vebjørn Sørhaug scorer 2 og Ronny Mikkelsen er kjempegod i mål, sier han. Petter Blekken Melkild scorer det tredje for Sunndal, mens Midsund scorer på straffe på overtid.

Ledal påpeker at Midsund er et lag de normalt skal slå, og er kjempefornøyd med at de gjør det også med et ungt lag som mangler de rutinerte spillerne de trenger for å heve seg enda et hakk.

Med seier og tre poeng fredag kveld, er Sunndal fremdeles med i toppstriden. De er à poeng med Surnadal på 30 poeng (høststerke Surnadal med en kamp mindre spilt) , og fire poeng etter Averøykameratene på topp. Her skal det ikke gjøres mye feil før det kan bli rokering i toppen.

Fra neste helg får Sunndal igjen mye av rutinen til sluttspurten i form av spillere som Torgeir Ruud Ramsli og Eivind Lervik og enda noen som har spilt mange kamper.

- Vi hadde jo det samme laget mot Surnadal som vi hadde mot Midsund nå. Det er synd vi ikke kunne toppe laget og gi dem skikkelig kamp, sier Ledal.