Frakte- og servicefartøyet «MULTI SAFETY» ble levert fra Vaagland Båtbyggeri AS, Vågland til FSV Group nylig som verftets byggenummer 150.

Dette er fjerde nybygg til samme rederi i løpet av to år. Det første nybygget, ’’Multi Server’’ ble levert i mai 2013, deretter fulgte ’’Multi Pioner’’ i september 2013, og ’’Multi Green’’ i desember 2014.

Nybygget ble døpt under Aqua Nor 2015 i Trondheim i forrige uke. Gudmor var Inger Nisja Sylte fra Molde. Neste år leveres båt nummer fem.

Verftet sier det er lagt stor vekt mannskapets erfaringer fra de forrige fartøyene for å oppnå en ytterligere effektivisering av de arbeidsoperasjonene fartøyet skal utføre, samt et enda høyere HMS nivå.

Bekvemmelighetene for mannskapet er forbedret ved at del av innredningen er flyttet opp på dekket under styrehuset. Dette gir også et større arbeidsdekk enn på de foregående nybyggene.

- Det er et bevisst valg at leverandørene i stor grad er norske med hovedtyngden av de fra Møre og Romsdal. Skroget er bygget i Polen, heter det fra verftet.