Sverre Kjølstad kjører skolebuss på vegen til Kårvatn. Han ber kommunen utbedre vegen så snart som mulig.

Kjølstad viser til at vegen til  Kårvatn ble høvlet og saltet i vår  og var i god stand i noen uker. Den våte forsommeren med mye regn resulterte i mange hull i vegbanen.

- Siste tur med skoleelever ble kjørt den 22. juni, og da var vegen  i relativt dårlig forfatning. Den som ferdes med skolebussen tre ganger daglig hadde håp om at vegen var utbedret i løpet av sommeren, men da skolebussen startet opp igjen den 17. august måtte man bare konstatere at ingen ting var gjort. I den perioden hadde selvsagt hullene utviklet seg til å bli større og større, og man måtte slå fast at vegen var i slik stand at det måtte kjøres slalåm for å unngå de verste «kratrene».

Kjølstad sier beboerne på Kårvatn henvendte seg til kommunen og ba om at noe ble gjort for å utbedre vegen.

- Svaret var at det fantes ikke penger til vedlikehold, men at de likevel skulle kjøre på noe grus for å fylle hullene på de verste plassene. Dagen etter fikk jeg til min forundring se at det var gjort fra Vestrum og fram til Innerdalsmerket, mens på resten av veien var ingen ting gjort. Det vil si at den dårligste parsellen fra Kårvatn og ca. 400 m utover var i samme forfatning. Her er det så mange hull at selv om en nærmest kjører i grøfta kan de ikke unngås.

- I rein frustrasjon henvendte jeg meg telefonisk til ordføreren om at de plassene som var utelatt også ble utbedret. Ordføreren var positiv, og lovte å ta saken opp med rette vedkommende. Nå er det en uke siden, og denne vegbiten ligger der urørt. En må derfor minne kommunen om at de er ansvarlige for skoleskyssen, og at vegene må holdes i slik stand at transporten av skoleelever er forsvarlig, sier Kjølstad.