Ansnes får pressepris

Suporterunionen for britisk fotball (SBF) hedrer Ragnhild Lund Ansnes for boka "Liverpoolhjerter".
(Foto: Geir Forbregd)

Foto: Geir Forbregd

På sine hjemmesider annonserer SBF Ansnes som årets vinner av presseprisen for sin bok "Liverpoolhjerter". SBF sier følgende om presseprisen:

" Presseprisen er en pris SBF utgir ved jevne mellomrom, men ikke nødvendigvis hver sesong. Denne blir gitt til, enten presse eller personer som har gjort noe ekstraordinært for norske tilhengere av britisk fotball, og vesentlig til presse eller media som prisens navn tilsier."

Prisen deles ut tirsdag ettermiddag under årsmøtet til Liverpool FC Supporter Club Scandinavian Branch (LFCSCSB) i Oslo.

- Det smaker så utrolig godt med en pris for det journalistiske prosjektet som jeg har lagt mest tid og hjerte i, i løpet av hele min journalistiske karriere på 14 år. I tillegg er dette min bokdebut. Dette var moro, sier prisvinner Ragnhild Lund Ansnes.

Hun skriver nå på oppfølgeren til "Liverpoolhjerter". Den nye heter "Liverpoolhelter" og tar for seg hvordan fotballen har hatt innvirkning på toppspillere, og hvordan toppfotballen i England har endra seg de siste 50 årene.

Hun har intervjuet spillere fra ulike epoker i nyere engelsk fotball og boka vil trolig være klar for markedet over nyttår. Ian Rush, Phil Neal, Kevin Keagen og Jamie Carragher er blant de portretterte.

- Nå er jeg stolt og lykkelig for at jeg har fått anerkjennelse i fotballmiljøet også utover Liverpool FCs supportermiljø - og jeg er veldig takknemlig for alle som har delt raust av sine historier, kunnskap og bilder. Uten de mange hundre som ga meg denne tilliten, hadde ikke "Liverpoolhjerter" blitt noen bok, sier Ansnes.

- Dessuten er jeg takknemlig for all hjelp fra medlemmer av den norske supporterklubben (LFCSCSB), sier hun.

Les mer om den nye boka her.

Mer å lese på Driva:
Siste nyheter

Stanset skoleskyssen til Lone

- Skammelig av fylkeskommunen

1. desember satt multifunksjonshemma Lone Kristiansen (17) klar og ventet på drosja som skulle kjøre henne til skolen som vanlig. Men drosja kom aldri. Fylkeskommunen hadde gitt sjåføren ordre om å snu.

Wenche Myhre kommer

Står på Lady-scenen i Sunndal i juni.

Poengdeling for herrelaget

- Uavgjort på en dårlig dag, sier spillende trener Petter Giæver etter kampen mot Sparbu søndag.

- Det er luksus å bo i Halsa!

Mari Westad fikk drømmejobben.

Den gode julestemninga

De unike omgivelsene gjør Jul på Leikvin til noe mer enn et julemarked. Mange tok søndag turen til bygdemuseet for en smak av god, gammeldags julestemning.

Trenerduo leder damelaget i debutsesongen i 2 divisjon

Samarbeidsklubbene i Surnadal er svært glade for å ha fått på plass en trenerduo med høy kompetanse.

Krangel og feststøy

Politipatrulje grep inn.

Sjuåringen hadde lagt seg da han kjente at det luktet svidd

- Dra ut støpsler til ladere, advarer mamma.

Ny bygdebok før jul

Onsdag blir det offisiell lansering av band 2 av det nye bygdebokverket for Surnadal.

- Hele bobilen ristet, og alt ble kvitt

Ektepar fra Bud slapp med skrekken etter å ha fått kjenne på kreftene til snøskredet som traff E 136 lørdag ettermiddag.

Vil ikke i regjering med Frp

Gunn Berit Gjerde sterkt uenig med Venstre-ledelsen.

Stikk ut - på ski!

Nå kan du smøre skia og gjøre dem klare - snart starter årets Stikk UT! - ski. Sjekk alle lokale turene her!

Livet ved fjorden i årets "Leikvin"

Fjorden var vegen, fjorden var livet. Det lokalhistoriske årsskriftet Leikvin har i år som tema «Fjorden, dampen og hverdagen ved vannet».