Invaders ble startet høsten 1969 på restene av Yearlins og Deep Purples. Fra høsten 1969 til høsten 1970 hadde bandet følgende besetning: Lars Egil Vågseter (gitar og kor), Per Fylling (gitar og kor), Asbjørn Solheim (bass og kor), Magne Asphol (trommer) og Bjørn Roald Vikhagen (vokal).

På denne tida spilte Invaders mye country der Willie Nelson, Waylon Jennings, Johnny Cash og Kris Kristofferson var favoritter. Bandet hadde mye spillejobber i Romsdal og en del på Sunnmøre.

Etter hvert endret bandet stil og gikk mer over på popmusikk med mye vekt på orgel og gitarer, men beholdt samtidig sin forkjærlighet for countrymusikken. I 1972 besto Invaders av Bjørn Roald Vikhagen (vokal og gitar), Sigmund Simonsen (trommer), Ingvar Myklebostad (bass og vokal) og Lars Egil Vågseter (gitar og vokal).

Bjørn Vikhagen opplyser at på Sunndalsøra stiller de stort sett med folk som har vært med i Invaders, unntatt bassisten. Vikhagen og Lars Egil Vågseter var med fra den spede start og stiller begge på Plekterfesten 21. september.

De har begynt å øve sammen, og synes det sitter rimelig bra.

– Vi har vel ikke lagt instrumentene helt på hylla noen av oss, og har jo lang fartstid som musikere, så det går greit å komme inn i det igjen, sier han.

Repertoaret blir det som sitter ferskest i minnet. Publikum kan med andre ord vente seg mye country når Invaders kommer på scena.