1-3 blei resultatet til slutt på Sytøran i fjerdedivisjonsoppgjøret mellom Surnadal og KFK. Surnadal tok ledelsen i serieåpningen ved surnadalsgutt Trond Blekken i det 29. minutt.

Da hadde Surnadal etter en famlete åpning tatt kontroll over omgangen og førte kampen, noe de gjorde omgangen ut. Men heimelaget brente flere opplagte sjanser. Noe trener Webjørn Holten ikke er fornøyd med.

- KFK har ikke mange sjanser, men setter sine. Det gjorde ilkke vi. Burde vært både to og tre mål i første omgang, sier Holten.

Surnadal ledet til pause, men så var det denne andreomgangen da. KFK kjørte nærmest over Surnadal i starten av andre omgang og etter elleve minutter sto det 1-2. Et mål på dødball og ett blei rotet inn.

- KFK overumplet oss med lange pasninger og vårt forsvar var ikke godt nok ved deres skåringer, sier Holten.

KFK slappet litt av og Surnadal tok over mer og mer utover i andre omgang. Heimelaget jaktet utligning og hadde farlige sjanser, men fikk ikke ballen i mål. I stedet fikk KFK sitt tredje to minutter på overtid, da Surnadal stort sett hadde hele lagt i angrep i jakten på utligningsmålet.

- Dette er et hakk ned i forhold til det vi har prestert de siste par treningskampene, men vi kommer igjen, sier Holten.

KFK-trener Thorry Aakenes medgir laget hans var litt heldig som vant og sier Surnadal var en god motstander.

- Vi visste det blei en jevn og tøff kamp, blei litt forstyrra etter at vi fikk en mann utvist, men vi spilte godt og vant, sier Aakenes.

KFKs Morten Boxaspenm Høvik blei utvist for to gule kort. Det siste for å sparke bort ballen, lenge etter at dommeren hadde blåst for et frispark.

Blir oppdattert med bilde.