Tilbyr topp artister

Sirkus Agora kommer.

Investerte i båt og utstyr:

Roy (47) er fisker på heltid

– Et tungt men artig arbeid når fangstene er gode, smiler Roy Klokseth. Ranvikingen er den eneste i Nesset som har fiske fra egen båt som leveveg.

Færre ledige

Nedgangen i arbeidsløysa held fram.

Etterlyser trafikksikring

Vegkantene gror igjen og skaper farlige kryss og veger i Nesset. Lokalbefolkninga etterlyser trafikksikring. KrF- politiker Svein Atle Roset er på saken.

Dårligere resultat enn i fjor

Økt arbeidsgiveravgift gis litt av skylden.

Utrykning til jordras

Fylkesvegen ikke sperret.

Siste fra forsiden

Hektisk natt til lørdag for politiet

Tre arrestert for beruselse - på Sunnmøre.

Knallsterk seier over KFK

KRISTIANSUND FK – SUNNDAL 1-2 (0-1) For bare to serierunder siden virket det som om forhåndsfavorittene KBK 2 og KFK skulle dra ifra i toppen av 4. divisjon. Nå, åtte runder før slutt, er Sunndal à poeng med KFK på andreplass.

- Vi tar kamp for kamp

Surnadal tar ikke av selv etter sju strake seire i 4. divisjon.

Feltinspektør på Svalbard:

Eventyrlig sommerjobb

Politioverbetjent Anders Magne Ormset har fått opplevelser for livet gjennom en to måneders sommerjobb som Sysselmannens forlengede arm i felt på Svalbard. Kontrastene til den daglige jobben ved Surnadal og Rindal lensmannskontor er store.

Ber om tilrettelegging for skogbruket:

Stort næringspotensial

Møre og Romsdal Skognæringsforum og InnovasjonsTre inviterte torsdag til politisk debattmøte om skogbruk og de utfordringer næringa står ovenfor. Lite politikere og lite debatt – men god orientering om en stor og viktig næring med stort potensial og mange utfordringer.