Den nye barnehagen på Holssanden har vært i drift i ett års tid. Men den offisielle åpningen fant først sted sist torsdag. Styrer Ingeborg M. Johansen ønsket velkommen – og deretter fulgte korte taler og gaveoverrekkelser som perler på en snor, etter at leder i byggekomiteen, Bjørn Røkkum, først hadde redegjort for prosjektets gang. Ansatte ved Malurten barnehage på Grøa fikk også heder for sin medvirkning i den sorg- og gledesprosessen man der hadde vært igjennom i og med at denne hadde blitt nedlagt. En aktiv og positiv foreldregruppe ble også framhevet som en god samarbeidspartner.

Den høytidelige snorklippingen var som seg hør og bør overlatt til ordfører Ståle Refstie, og han ble assistert av Selma Perine Eines Bakk og Henrik Halmøy.

De tre som hadde fått det ærefulle oppdraget med å bidra til kunstnerisk utsmykking av den nye barnehagen, Gøril Bruaset, Aud Thevik Gustavsen og Marit Bergem fikk også velfortjent heder. Mange av de frammøtte benyttet også anledningen til å ta en rundtur gjennom de mange, fine avdelingene, der samtlige hadde fått blomsternavn.

Og avslutningsvis var det storstilt servering til de mange frammøtte.

Mer fra den storstilte åpningen av Holssand barnehage vil bli å finne i Driva sin papirutgave på onsdag.