Landsem var trener for det norske damelandslaget da Ada Stolsmo Hegerberg (snart 21) debuterte på landslaget i 2011. 16-åringen kom innpå og fikk spille 17 minutter av Norges kamp mot Nord-Irland. Hennes første landslagsmål kom mot Japan under en turnering i portugal i 2013.

Eli Landsem hadde ansvaret for damelandslaget da Ada debuterte. Hun er ikke overrasket at sunndalsjenta har gjort stor suksess både på landslaget og nå som Champion Leauge-mester med Lyon.

- Jeg så kampen. Dette var både gøitt og stort. Ada er en spiller med et enormt potensial. Den største styrken hennes er hodet. Hun har en spesiell innstilling og råskap. En vinnerskalle. Slik har hun alltid vært. Nå er hun blitt mer moden i spillet. Jeg fikk ikke bruke henne så mye i min tid på landslaget som ønskelig på grunn av skader, men utviklingen hennes i ettertid overrasker meg ikke.

Ada scoret og bommet seinere i straffesparkkonkurransen i torsdagens kamp?

- Sjøl verdens beste fotballspillere bommer på straffer. Seieren til Lyon var fullt fortjent, sier Landsem.

- Stor vilje

Det er en oppfatning som også mangeårig trener i jentefotballen i Sunndal, Jørund Svensli, deler. Svensli sier Ada hadde flyttet fra Sunndal da han hadde treneransvaret der, men han hadde Ada som elev på fotballskolen han hadde i Sunndal året før han overtok som trener for jentene.

- Ada har vært fantastisk de siste åra. Han har hele tiden villet så mye og har lagt ned mye trening og hatt god støtte i hele familien.

- Har trent mye

Sambygding Jarl Torske drar også fram den sterke indre viljen når han blir bedt om å kommentere Ada Stolsmo Hegerbergs prestasjoner på fotballbanen.

- Hun er rett og slett en unik vinnerskalle som stiller store krav til seg sjøl både på trening og i kamp. Prestasjonene er et resultat av terping og egentrening.

Torske sier hans første møte med Ada var på J 17 landslaget.

- Jeg hentet henne derifra til J 19. Allerede som 16-åring vant hun sølv med J19. Ada markerte seg også under VM i J20 året etter i Japan.  Hun hater å tape og har aldri vært redd for nye utfordringer. Hun har også truffet godt med klubbvalgene sine og har alltid hatt god støtte i familien.

Etter at familien flyttet til Østlandet i 2010 har Ada spilt i følgrende klubber: Kolbotn (2010-2011), Stabæk (2012), Turbine Potsdam ( 2013). Olympuique Lyonnais fra 2014.