Surnadal møtte Hødd 2 borte på Høddvoll lørdag. Ting gikk skeis allerede de første minuttene da Hødd fikk straffespark og gikk opp i ledelsen. Surnadal hang med selv om Hødd 2 førte kampen, men etter en halvtimes spill giret Hødd 2 opp et hakk og satte inn tre kjappe mål før pause.

Etter hvilen kom Surnadal mer med i kampen igjen og hadde flere sjanser uten å få uttelling. I stedet var det Hødd 2 som økte ledelsen på overtid og vant dermed kampen 5 - 0.

Dermed ble det nok et tap for Surnadal som ligger nederst på tabellen med 7 poeng.

Trener Olav Smevoll synes det var et kjipt tap.

- Det er ikke så mye å kommentere egentlig, vi kommer litt skeivt ut i starten av kampen. Hødd 2 får tildelt straffe ett minutt uti kampen, mulig straffen var feildømt men det kan vi ikke gjøre noe med. De får dermed den starten på kampen som de ønsker seg, men vi trengte absolutt ikke den starten. Vi henger med i kampen helt til slutten av første omgang da vi får tre mål imot. Vi ble enige i pausen om å prøve å heve oss og ikke kollapse helt i andre omgang, og det fikk vi til. Vi kommer til flere sjanser i andre omgang uten at det blir mål av det.