Kvernberg ble klokket inn som klassevinner i juniorklassen på totaltida 2.05.65 foran Mikkel Loeken fra Bækkelaget SK som tok sølvmedaljen med tida 2.06.69. Tor Kjetil Blø fra Eidsvåg kjørte inn til 3.plass og Jon Steinar Solstad Alme tok 6.plassen. Imponerende sterkt av eidsvågløperne!

Telemark har i løpet av de seinere  åra blitt en stor og populær gren i Eidsvåg Idrettslag som stilte med ni deltakere under helgens norgescuprenn og norgesmesterskap. Grunnlaget for årets sesong er lagt under treningssamlinger på Bjorli. Der har søndagens ferske norgesmester vært med.

- Vi har vært på Bjorli nesten hver helg. Det har vært fine forhold der. Der var det også under rennene i helga med sol og fine forhold i løypa. Alt klaffet søndag. Artig, sier Kvernberg.

- Hva blir den neste store oppgaven?

- Det gjenstår flere norgescuprenn, og det gjenstår også to øvelser i NM. Det skal kåres norgesmestre også i parallel og i sprint.

Kvernberg ble i fjor tatt ut til junior-VM i Frankrike. Der kjørte han inn til en 11. plass. Med søndagens norgesmestertittel holder han det ikke for umulig å bli tatt ut til årets Junior-VM som skal arrangeres på Rjukan.

Flere eidsvåginger gjorde det skarpt i løypene på Bjorli. Tor Kjetil Blø Odin Blø tok andreplassen i G15-16, Kaja Husvik ble nummer 2 i J13-14 år. Rakel Blø ble nummer 3 i J 15-16 år. Lene Husvik tok fjerdeplassen i kvinner junior.