Surnadal fikk et tøft gjensyn med KFK fredag kveld. Kristiansunderne feide over blåtrøyene og vant hele 7-0. Fem av målene ble scoret i løpet av den første halvtimen.

- Den kampen her er historie. Vi ser allerede frem mot Elnesvågen, sier Surnadal-trener Knut Ola Høvik resolutt etter kampslutt.

Hang ikke sammen

Han forteller at laget hans ikke hang sammen som lag de første 30 minuttene på Kristiansund stadion. Kampplanen var å ligge kompakt mot forrige sesongs 3. divisjonskollega.

– Det greide vi ikke, sier han.

Allerede etter kun to minutter scoret vertene på et frispark. 12 minutter senere doblet Pa Ousman Jammeh med et skudd fra kanten av sekstenmeteren. Så, kun få minutter etter, scoret Jan Roger Angvik sitt første av det som totalt skulle bli fire mål fra han i løpet av kvelden.

Da dommeren blåste av for pause, sto det 6-0 til KFK. Samtidig hadde de tidligere i omgangen hatt to baller i nettet – begge korrekt annullert. En blytung omgang for Surnadal.

God andre omgang

Det var imidlertid et helt annet Surnadal-lag som entret gressmatten etter hvilen. Kristiansund fortsatte å kontrollere kampen foran egne tilskuere, men skapte ikke stort foran et skjerpet bortelag.

En halvtime før full tid pådro trener Høvik seg sitt andre gule kort og dermed marsjordre av dommeren.

- Dommeren sa til meg etter kampen at, om han hadde visst at jeg hadde et gult kort fra før, så hadde han ikke gitt meg det andre, ler Høvik.

- Det var hardt idømt, ikke noe tøft. Men sånn er det. Det er urutinert av meg. Men guttene står på som noen helter den siste halvtimen, mot KFK. Det skal de virkelig ha.

Seks minutter etter utvisningen fastsatte Jan Roger Angvik sluttresultatet til 7-0 for hjemmelaget.

Surnadal befinner seg på en foreløpig sjetteplass i 4. divisjon,  med sine tre poeng etter de to første kampene. Neste fredag kommer Elnesvågen på besøk til Syltøran. De har åpnet sesongen med to tap og 0-17 i målforskjell.