På en dag med varierende vårvær, så var det 22 påmeldte deltakere med på turneringen. Aldersforskjellen mellom den yngste og den eldste som deltok, var hele 56 år, der yngstemann var nestleder i Surnadal Golfklubb, Audun Moen Skei, mens eldstemann var veteran Kjell Øyen.

Før turneringa startet var det ett minutts stillhet for å hedre avdøde Svein Forberg, som var medlem i klubben. Svein var en ivrig spiller, samtidig som han har gjort en stor innsats for klubben med både styreverv og dugnadsarbeid.

Spillerne var søndag  delt i bare to klasser (4 kvinner og 18 menn), slik at alle konkurrerte mot hverandre uavhengig av handicap-nivå.   De aller fleste spillerne var fra hjemmeklubben, men det også var to gjestespillere fra Sunndal GK.

Det skulle vise seg at det var umulig å matche poengsummen til Tor Helge Aas i dag.  Han hadde en forrykende andrerunde, og med 38 poeng (derav 26 på siste 9 hull!) var han 3 poeng foran andremann i herreklassen.   Siri Vaagland spilte også en sterk andrerunde, og sikret seg seieren i kvinneklassen med 34 poeng.

Her er de 5 premierte i herreklassen:

1. Tor Helge Aas                                38 poeng

2. Arnstein Hilstad Garte                35 poeng

3. Jan Ove Bævre                              34 poeng

4. Geir Petter Garte                          33 poeng

5. Petter Nikolaisen                         33 poeng

Her er de 2 premierte i kvinneklassen:

1. Siri Vaagland                                  34 poeng

2. Tove Hilstad Garte                       33 poeng

Turneringsleder Audun Moen Skei forteller at det blir mange turneringer utover sesongen.  Allerede onsdag 3. mai spilles første runde i Intersport Cup.