– I førsteomgangen i dag fikk vi virkelig til det vi hadde planlagt, og dermed løp vi rett og slett fra motstanderne, sier sunndalstrener Torgeir Ruud Ramsli i etterkant av lørdagens nabooppgjør mot Surnadal. Som et resultat av dette kom også scoringene. Alt i alt en solid gjennomført kamp fra vår side, sier Ruud Ramsli, men det er på dette nivået vi også må være i fortsettelsen om vi vil henge med i toppen av tabellen. Flere vanskelige kamper er i vente framover, legger han til.

Sunndal sikret seg fra start av et solid spillemessig overtak, og Erik Ruud Ramsli scoret både etter 16 og 20 minutter før Chrisander Nyland la på til 3-0 i det 34. minutt etter en god enkeltprestasjon. Surnadal fikk sin redusering to minutter deretter ved Hallvard Næss, som påpasselig utnyttet en situasjon som sunndalsforsvaret neppe kan si seg helt fornøyd med.

Andre omgang ble ikke like sjanserik – selv om Sunndal også i denne omgangen hadde et solid spilleovertak. Omgangens eneste scoring kom for øvrig i form av et selvmål. I tillegg til dette hadde Sunndal flere store muligheter til å øke ledelsen – blant annet to skudd i stengene ved henholdsvis Chrisander Nyland og Erik Ruud Ramsli.

Driva kommer med mer fra det fartsfylte nabooppgjøret i vår papirutgave på fredag.