ELNESVÅGEN – SURNADAL 1-3 (0-2) Eirik Kvendset Andersen, Snorre Larsen og Vegar Brøske scoret målene da Surnadal tok sin sjuende strake seier i 4. divisjon borte mot Elnesvågen. Den lange seiersrekken til tross, føttene er likevel godt plantet på jorda hos Surnadal-spillerne.

- Er godt fornøyd

– Føttene er godt plantet på jorda. Vi har prestert bra over tid, og sju seire på rad er kjempebra. Det er ikke noe å legge skjul på det. Vi er godt fornøyd med situasjonen, vi, sier Høvik.

Rekken med seire har ført laget opp til en komfortabel fjerdeplass i 4. divisjon – seks poeng ned til Tomrefjord på femteplass. Til KFK og Sunndal er det kun to poeng opp. Mens rivalene fra Sunndal, etter deres 2-1-seier over KFK fredag, snakker om å være med å kjempe om andreplassen med KFK, har Høvik og Surnadal andre tanker.

– Vi tar kamp for kamp, det er bedre at vi gjør det. Vi tenker neste år, vi, allerede, sier han. – Men vi går jo for å vinne hver kamp. Det er der vi er, legger Høvik til.

Den samme tankegangen hadde daværende Surnadal-trener Webjørn Holten sist gang laget var i 4. divisjon, i 2015. Han ledet Surnadal til seier i 4. divisjon etter 12 strake seire på høstsesongen. Men det er nok trolig allerede for langt opp til ledende KBK 2 til at noe lignende skal skje denne sesongen.

Vinner på en dårlig dag

Ni minutter var spilt da Eirik Kvendset Andersen sendte Surnadal i føringen på Elnesvågen stadion. Surnadal kontret ved Stein Todalshaug. Han fant til slutt Kvendset Andersen, som satte ballen i nærmeste hjørne. 2-0 kom 12 minutter senere. Og igjen var Todalshaug nest sist på ballen. Han slo hjørnesparket som Snorre Larsen headet i mål på første stolpe. Elnesvågen reduserte sju minutter etter sidebytte, men på overtid avgjorde Vegar Brøske kampen da han headet ballen i mål, denne gang fra bakre stolpe, etter nok en corner fra Todalshaug.

– Det var en dårlig og rotete kamp av oss. Men vi vinner på en dårlig dag, rett og slett. Og det er jo et godt tegn, samtidig som at vi må opp noen hakk til neste kamp mot Tomrefjord, oppsummerer trener Høvik.