(SUNNDAL – MOLDE 0-3) Sunndals damelag hadde scoret i elleve hjemmekamper på rad i 2. divisjon før møtet med serieleder Molde. Den rekken røk - utrolig nok – mandag kveld.

For hjemmelaget brant to kjempesjanser i åpningsminuttene av 2. divisjonsoppgjøret. Da var det Sunndal som var best på Sande. Først hadde Mari Gjul en ball i tverrliggeren. Deretter havnet ballen høyt over fra kloss hold.

Gjestene spilte seg etter hvert inn igjen i kampen. 16 minutter ut i omgangen sendte Julie Belden Rasmussen Molde i ledelsen, da hun satte ballen i nettet alene med Sunndal-keeper Ine Andre Otnes. Det var for øvrig Moldes keeper, Helene Melsæther, som sto for den målgivende pasningen.

Det meste av spillet foregikk på Sunndals banehalvdel, men Molde kom ikke til stort mer enn noen halvsjanser. Hjemmelaget nøytraliserte fint kantspillerne til Molde.

Sykdom

Det var et sterkt redusert hjemmelag som møtte opp til kamp på Sande. Mari Berset Lien var syk, men hadde følt seg litt bedre utover dagen. Likevel var hun ikke hundre prosent. Emma Furu, som ifølge trener Bjarne Volden spilte en kjempekamp, var også syk mens hun spilte. Gunhild Beverfjord og Malin Wennevold Sivertsen måtte faktisk stå over. Og ikke nok med det; Ingrid Marie Holmeide Vangen spydde i pausen.

– Jentene gjør seg ikke bort, sier Volden.  Men det ble for tøft mot serielederen i divisjonen. Før minuttet av andre omgang hadde gått, doblet Molde ledelsen ved Hanna Tveit Lyche. Det drepte kampen. Og ni minutter før slutt fastsatte Jullie Vik sluttresultatet til 3-0.  Likevel er trener Volden fornøyd med innsatsen til jentene.

- Meget bra innsats. Vi hadde en liten tropp, og måtte spille med to fra 2. laget, som gjorde en meget bra innsats. Klart, til tider, var det meget tungt. Da greide vi ikke å holde på ballen. I perioder klarte vi det og da kom vi til muligheter, oppsummerer Volden.