Eidsvåg-trener Arnt Erik Brakstad er fornøyd med egne gutters innsats, tross 1-6 mot Sunndal.

Blant annet holdt de tabelltreeren til 0-0 til det var gått en halvtime ut i kampen.

- Vi forsvarte oss ganske bra i begynnelsen, konstaterer han.

Men etter en halvtime fikk de et mål imot ved Chrisander Nyland, og Sunndal fikk straffe like etter som Eivind Lervik satte i mål.

- At det står 0-2 til pause, synes jeg stemmer bra etter spill og sjanser, sier Eidsvåg-treneren.

Det har vært en tung sesong for Eidsvåg der de har strevd med å stille lag til hver kamp, og med mange unge og urutinerte spillere.

Ni minutter ut i andre omgang økte Ole Marius Stubø for Sunndal før Lars Bele Aspsæter sendte gjestene opp i 4-måls ledelse etter 66 minutter.

Einar Olav Brakstad reduserte for Eidsvåg 72 minutter ut i kampen, men bare minuttet etter gikk Sunndal opp i 5-1 ved Erling Farstad Fredriksen.

På overtid satte Erik Ruud Ramsli inn kampens siste mål for Sunndal.

Spillende trener Brakstad pådro seg sitt andre gule kort da det gjensto to minutter av kampen og måtte se avslutningen fra sidelinja.

- Det var et rettferdig resultat etter spill og sjanser, og jeg er fornøyd med innsatsen til gutta tross alt. Det rakner ikke på noe tidspunkt, sier han.

Eidsvåg har en hengekamp onsdag kveld da de tar imot Vestnes Varfjell før serieavslutningen på lørdag borte mot Eide Omegn. Sistnevnte slo serieleder KBK 2 sist helg.

- Vi må bare prøve vårt beste for å pynte litt på resultatet poengmessig, sier Brakstad.

Sunndal tar imot Vestnes Varfjell heime på Sande på lørdag.