Med Nessethallen på plass har også muligheten for å drive sportsgreiner som håndball og volleyball åpnet seg. Sunndal IL Håndball og Eidsvåg Idrettslag er i startgropa i et forsøk på å få etablert håndball i Nesset. Tanken bak et samarbeid er å få etablert et håndballtilbud i Eidsvåg, samt å styrke aldersbestemte lag i Sunndal.

Tirsdag 17. oktober arrangeres det håndballkveld i Nessethallen, med håndballmoro for barn og unge fra 1. – 10. klasse.

– Vi har leid inn Asgeir Hatlen, som Sunndal Håndball har hatt på besøk ved flere anledninger – med stor suksess. Håpet er å få startet opp minihåndball, som skal foregå i Nessethallen, og vi har allerede gutter fra Eidsvåg som er med på G12-lag i Sunndal. Der jobber vi med å få tilrettelagt slik at vi kan ha treninger både i Nessethallen og i Sunndal sportshall (gjelder G12). G12 har også hatt to treninger i Nessethallen allerede. Det var artig å få trene i en så flott og fin hall, sier Hilde Nilsen i Sunndal Il Håndball.Hun forteller at de har hatt et kick-off i Sunndal, hvor det kom deltakere fra Eidsvåg.

– Nå håper vi på et stort oppmøte fra Eidsvåg førstkommende tirsdag, når det arrangeres i egen hall. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper. Ta med gode sko, treningstøy og drikkeflaske. Kvelden er åpen for alle som har lyst til å prøve. Det er gratis å delta, og foreldrene er hjertelig velkommen til å være med, sier Nilsen.