Guttelaget til Eidsvåg var et lite sekund for seine med å score. Dermed glapp sluttspillet i Dalehallen. Kretsmesterskapet er for både gutte- og jentespillere i alderen 13-19 år.

- Snakk om tiendeler

- G13 var så nære på å gå videre til sluttspillet. Hadde det siste skuddet gått i mål et lite sekund tidligere ville det blitt godkjent. Nå ble de litt for seine, sier leder Anders Stokkeland i Eidsvåg fotball.

Nessethallen var fylt av futsalspillere med mange foreldre på tribunen lørdag. Det ble en lang og flott fotballdag både for spillere, trenere og alle som var med som hjelpere. Det var Nordmøre og Romsdal fotballkrets som arrangerte kretsmesterskapeti innendørsfotball- også kalt futsal. Hvert lag består av fire utespillere pluss keeper.

Lag fra Romsdal

Anders Stokkeland forteller at med unntak av et lag fra Batnfjord, var det utelukkende lag fra Romsdal som spilte i Nessethallen lørdag. Nordmørslagene skal spille innledende kamper i Kristiansund.

– Sluttspillet går i Dalehallen 9. desember. Sjøl om Eidsvåg ikke kom seg dit er trenerne veldig godt fornøyd med innsatsen til guttene. De spilte godt!

Stokkleand sier det var mange av de tilstedeværende som skrytte av Nessethallen.

- Det er første gangen vi bruker hallen til et slikt formål. Den fungerer veldig godt. Lørdagens KM gikk veldig bra. Arrangementet gir mersmak til å bruke hallen mer framover.