I september i fjor kom sjokkmeldingen om at Ada Stolsmo Hegerberg ønsket å ta en pause fra landslaget. Hun begrunnet avgjørelsen med svake EM-forberedelser, dårlig planlegging og dårlig kommunikasjon i etterkant av mesterskapet.

vg.no skriver onsdag kveld at også søsteren Andrine uttrykker skuffelse over landslagsledelsen. De ferske Paris Saint-Germain-spilleren tror etternavnet hennes kan være årsak til at hun er blitt vraket til samtlige landslagstropper det siste halve året.

- Jeg har følt meg helt alene. Det har vært ei utrolig vanskelig tid. En ting er å ikke få være med i troppen, men en annen ting er måten landslagsledelsen har behandlet meg på.

Andrine Stolsmo Hegerberg har vært en av Norges største profiler. Landslagssjef Martin Sjøgren har hevdet at vrakingen er sportslig betinget.

Til VG sier sunndalsjenta at hun ikke oppfatter det slik.

- Jeg skulle gjerne ha pratet med landslagsledelsen om hva som er grunnen. Da kunne jeg kanskje fått noen svar. I stedet velger de å ikke ha noen kommuniukasjon i det hele tatt, sier hun til avisa.

VG skriver at kommentatorer og eksperter har spekulert i om årsaken til vrakingen skyldes konflikten mellom Ada og NFF - og om søstrene har stilt for høye krav til trenere og lagveninner.