Tor Erik Torske fikk sitt etterlengtede comeback i Sunndal-trøya i treningskampen mot Surnadal lørdag.

34-åringen scoret to, Tore Sveen Stangvik ett og forrige sesongs toppscorer, Chrisander Nyland hele fire ganger, da Sunndal banket divisjonsrivalen 7–2 i den første treningskampen for året.

Dermed har Torske allerede åpnet målkontoen igjen for Sunndal – 1946 dager siden sist han satte ballen i mål ikledd Sunndal-trøye, det var i en 3. divisjonskamp mot Herd tilbake i 2012.

Treneren gir frie tøyler

Nå er han tilbake, men i en ny rolle i Torgeir Ruud Ramslis startellever.

– Vi har et utgangspunkt der Tor Erik egentlig spiller indreløper, men har litt frie tøyler til å gå i angrep, at han går litt mer bakfra. Så det blir en mellomting mellom indreløper og offensiv midtbane – og spiss i perioder, slik at han får løst det litt selv. Han er en intelligent spiller. Det fungerte bra, sier Ruud Ramsli.

Grei gjennomkjøring

Trenerkollega Webjørn Holten er igjen tilbake som Surnadal-trener. Sju baklengsmål til tross, han er fornøyd med gjennomkjøringen mot Sunndal.

– Det er den første økten vi har ute i år. Vi er godt fornøyd med gjennomkjøringen. Det er jo 3–2 frem til det 66. minutt, så rotet vi litt de siste 20. Vi blir litt baktunge. Alt i alt, fornøyd med det her, sier Holten.

Geir Bævre og Erling Øie scoret Surnadal sine mål.