Det er Raudsand IL som står som arrangør av dette turrennet som nå er et av de eldste i vårt distrikt som fortsatt arrangeres.

Dette er et turrenn som går fra Gammelsetra til Raudsand Samfunnshus. Distansen er på ca. 17 km og går i nydelig terreng. Etter halvveis løp finnes det en matstasjon der det vil være mulig å få kjøpt seg noe å drikke og spise. Turløpet passer for både liten og stor. - – - Traseen vil bli kjørt med tråkkemaskin og vi håper å kunne tilby kjempefine forhold, skriver arrangøren i en pressemelding.

Det er oppsatt gratis buss fra Raudsand kl. 0830 på søndags morgen. Vi vil presisere at det ikke går transport tilbake til Gammelsetra. Det må hver enkelt sørge for selv.

Alle som er påmeldt og går turrennet er med i trekningen av mange og flotte gavepremier. Akkurat nå har vi fått mellom 30 og 40 gavepremier. Vi ønsker å takke det lokale næringslivet for den velvilje som er vist oss. Disse premiene vil bli trukket ut på Raudsand Samfunnshus. Det vil også være mulighet til å få kjøpt seg en matbit på Raudsand Samfunnshus etter endt løp.