Av Martin Sørvik

Sunndals damelag åpnet sesongen i 2. divisjon med tap 2-3 borte for Trondheims-Ørn 2. Gjestene spilte en god første omgang i Trondheim, og ledet en stund 2-1 i første omgang etter scoringer av Ingrid Holmeide Vangen og Ida Sæter, før hjemmelaget utlignet til 2-2 før pausepraten. – Spesielt første omgang, var en meget bra prestasjon. Vi slapp de ikke til i det hele tatt. Men de fikk jo dessverre to mål. To litt heldige mål. Ellers så hadde de ikke noe, sier Sunndal-trener Bjarne Volden. Trondheims-Ørn 2 kom til flere sjanser i andre omgang, men det måtte et straffespark til for å avgjøre kampen.– Hvordan ser du straffesituasjonen?– Jeg hadde ikke noen forutsetninger for å se det, sier Volden, før han spør laget sitt om det var straffespark. – Ja, sier de. Det er ikke noe å diskutere. Sunndal kunne stjelt med seg ett poeng i sluttminuttene, da laget ble tildelt et frispark fra skummel posisjon, men skuddet som hadde god retning, endte i hodet på Ørn-muren. Dermed endte det med 2-3-tap i premieren av årets 2. divisjon for Sunndal.