3. divisjon er ferdigspilt, men fremdeles skjer det ting innad i klubbene. AK leverte som kjent inn en protest mot Træff 2 i oktober, etter at moldenserne hadde brukt en uberettiget spiller da lagene møtte hverandre tidligere i høst. Protesten ble senere avvist, men AK anket saken inn til appelutvalget i Norges Fotballforbund.

Nå blandes Sunndal inn. Denne gangen er det KBK 2 som skal ha brukt én spiller som ikke var berettiget for spill – mot nettopp Sunndal. Da lagene møttes i Kristiansund den 28. mai, sto KBK 2´s Tommy Edvardsen i startelleveren som lagets nummer to. Samme mann stilte også til start for KBK´s førstelag i 1. divisjonsmøtet med Tromsdalen, som nummer 11, den 25. mai. Ifølge regelverket er dette brudd på reglene. Kampen mellom KBK 2 og Sunndal endte for øvrig 2-2.

Jonny Lunde i Sunndal Fotball bekreftet overfor Driva at han var orientert om saken.

-  Jeg informerte Trøndelag Fotballkrets om dette i forrige uke slik at de kan se på saken. Vi har et utgangspunkt rundt dette og det er fair play. Kretsen får håndheve retningslinjene som foreligger på området. Selv ser vi fremover mot sesongen 2015, sier Lunde til Driva.

Fagansvarlig i Trøndelag fotballkrets, Bjørn Langørgen, sier til Driva onsdag kveld at AK har fått anken sin avvist og at tabellen forblir uendret. Træff 2 og KBK blir begge bøtelagt. Dermed rykker AK, Sunndal og Træff 2 ned til 4. divisjon.