NM-finalen mellom LSK Kvinner og Trondheims-Ørn spilles nå - kampen overføres direkte på NRK 1 og nrk.no.

Etter halvspilt første omgang sto det fortsatt 0-0 mellom de to lagene. I det 25. spilleminutt kom imidlertid den første scoringen. Trondheims-Ørn bet seg fast på LSKs halvdel etter en corner og da da innlegget ble slått inn foran mål var Lisa-Marie Karlseng Utland på plass og headet ballen konatet i nettet fra åtte meter. En nydelig scoring!

Guro Reiten markerte seg på matta i Telenor Arena, og omtales som en av Ørns støste profiler. Blant annet var det trønderne som hadde den første gode sjansen - etter godt forarbeid av sunndalsjenta.

Til pause var det fortsatt Ørn som ledet - men i det 56. og 58. spilleminutt kom forhåndsfavoritt LSK sterkt tilbake med to kjappe scoringer - først var det Lene Mykjåland som banket ballen opp i hjørnet alene med keeper, og et par minutter seinere slo Isabell Lehn Herlovsen en flott stikkball til Mimmi Matilda Löfwenius som sørget for ny nettkjenning for laget.

Etter å ha tatt ledelsen var det et helt annet Lillestrøm-lag som viste muskler på banen.

I det 75. spilleminutt kom kampens siste scoring - Herlofsen scorer med magen, via stolpen - og inn.

Det var 6-7000 tilskuere som fulgte kampen på Fornebu.