I helga har det vært midtnorsk mesterskap i skiskyting på Oppdal. Våre lokale utøvere leverte gode løp, og mye bra skyting. Tingvoll deltok med totalt elleve utøvere, mens Eikesdal stilte med to utøvere. Søndagens renn ble utsatt med en time grunnet kulde, ellers var det gode forhold både i løypene og på standplass.

Rebecka Oppigard (J14) fra Eikesdal ble på søndagens sprint midtnorsk mester, med fire bom. På lørdagens normalprogram havnet hun på en 8. plass med seks bom. Lina Bjerke Meisingset fikk henholdsvis en 7. plass og en 10. plass i samme klasse.

Torbjørn Oppigard (G16) fra Eikesdal skjøt to fulle hus i søndagens sprint, og kom på 2. plass. Han endte på en 6. plass på lørdag med 3 bom. I samme klasse fikk Sigurd Jerleif Beverfjord med seg henholdsvis en 10. plass og en 7.plass. Simon Steinshamn gikk kun lørdagens normalprogram, og endte her på en 15. plass.

Sondre Løkke Hagen (G13) fra Tingvoll fikk med seg en bronsjemedalje på lørdag, han fikk da 3 bom. På søndag endte han på en 5. plass. Iver Stenhjem Nygård fikk med seg henholdsvis en 24. og en 17. plass. Tor Erling Aasprang deltok kun lørdag og endte da på en 18. plass.

Astrid Nordvik Hafstad (J12) fra Tingvoll fikk med seg en 2. plass fra lørdagens normalprogram, med 2 bom. På søndagens sprint fikk hun med seg 1. plassen, da med 1 bom.

Hedda Stenhjem Nygård (nybg. J11-12) endte med 2. beste tid i sin klasse begge dager.

Martin Frøseth (nybg. G10 & yngre) deltok kun på søndagens sprint, han fikk 4. beste tid i sin klasse.

Vilde Aasprang (J11) deltok på lørdagens normalprogram, og fikk 3. beste tid i sin klasse.

Rune Frøseth (G12) deltok på søndag, og kom på 10. plass.