Træff 2 scoret scoret det første målet tidlig i første omgang. Deretter tok heimelaget over. Det sto 5-1 til Eidsvåg da dommer Terje Sorthe blåste av kampen.

Det er heldigvis sjelden fotballkamper ved innledningen til pinsa må spilles under et så ufyselig vær som det Eidsvåg og Træff 2 gjorde fredag kveld. Regnet var til tider i ferd med å gå over til slaps i de verste bygene.

Eidsvåg fikk raskt overtaket i kampen og det sto 3-1 til pause. Heimelaget puttet ytterligere på to mål i andre omgang.

Vegard Opstad scoret tre mål, Odne Bakken og Einar Olav Brakstad scoret ett hver.

Kaptein Tore Eduardo Klokseth er godt fornøyd både med spillet og seieren.

- Vi fikk til bra rytme i spillet, og holdt flyten kampen gjennom.

Etter en litt treg start på sesongen er bruntrøyene kommet godt i siget. Kveldens seier var den tredje trepoengeren på rad. Heimelaget gjorde dermed ikke den svært sterke seiersstatistikken på eget gress, til skamme. Fra juni  2013  og ut fjorårssesongen spilte Eidsvåg 16 seriekamper på Eidsvåg stadion med 13 seire, en uavgjort kamp og to tap.

Neste helg venter bortekamp mot Eide/omegn. Lørdag 13. juni blir det storkamp på Eidsvåg stadion når Surnadal kommer på besøk.