17-åringen fra Surnadal storspilte under  torsdagens cupoppgjør mot eliteserielaget MFK. I dagens referat i Romsdals Budstikke blir Ranheim kåret til heimelagets klart beste spiller.

- Kampen på Syltøran ble en drømmekveld for Surnadals keepertalent Steinar Ranheim, skriver avisa.

Steinar Ranheim har trent med MFKs andrelag flere ganger det siste året. Han har også vært i Molde på individulle økter med keepertrener Per Magne Misund.

- Steinar har vært fem seks ganger på trening med oss. Det var aktuelt at han skulle begynne på skole i Molde i fjor høst, men han valgte å vente. Han er teknisk god for alderen, og har tatt store steg. Nå får vi håpe Surnadal rykker opp i 3.divisjon og at han fortsatt blir en viktig  brikke i laget. Steinar er på radaren vår og er en spiller vi kommer til å følge videre. Vi har jevnlig dialog med både ham og klubben, sier Misund til Romsdals Budstikke.

Ranheim sjøl var kjempefornøyd med å få være burvokter mot MFK:

- Dette var jævlig gøytt! Ikke artig å tape så mye, men det var egentlig som forventet. Jeg hadde i alle fall nok å gjøre hele tiden, så det var knallartig. Jeg følte jeg holdt oss litt inne i kampen i første, men utover i andre ble det kjør mot oss hele tiden, sier Ranheim til Driva.