Åpnet laksefestivalen med sang og dans

Lokale aktører stod for underholdningen.

Dansegruppa Reflection.   Foto: Lisa Botterli Flostrand

A cappella Vokalgruppa SÅKS fremførte 3 flotte låter som fenget publikum.   Foto: Lisa Botterli Flostrand

Surt vær Til tross for noen regndråper møtte mange opp for å få med seg åpningshowet.   Foto: Lisa Botterli Flostrand

Gjenganger Heidi Marie Vestrhus hadde jobben som konferiansier for fjerde året, og begynner å bli en kjenning for mange.   Foto: Lisa Botterli Flostrand

God stemning Dårlig vær ødelegger ikke humøret!   Foto: Lisa Botterli Flostrand

Nye artikler

For fjerde år på rad var det Heidi Marie Vestrheim som sto på scenen som konferansier under Norsk Laksefestivals åpningshow på hovedscenen. Været var noe surt og kaldt, men folk møtte likevel opp i allværsjakker og med paraplyen i hånda.

Vestrheim åpnet showet med å introdusere vokalgruppa SÅKS. Gruppa består av Lars Kristian Todal, Gunnar Segtnan, Einar Drøpping, Øystein Hjelle Bondhus, Halvor Drøpping, Nils Inge Aasgard, Linda Botten, Mari Fiske og Fran sPoon Botten. De synger a cappella, mens Mari Fiske lager rytmer ved å beatboxe.

Videre i showet var det den lokale dansegruppa Reflection som stod for tur. Jentene i gruppa er Gunn Mari Våbenø, Frida Bergheim, Leah Snekvik Wilhelmsen, Mira Husby Bævre, Kristin Bøklepp, Hedda Edvardsen og Ine fiske, alle kulturskoleelever i alderen 14-16 år. De lagde god stemning blant publikum som klappet til musikken.